Clown huren op school

Op zoek naar een clown voor op school die met zijn grote rode neus, schoenen en brede glimlach overal bovenuit steekt? Een ballonnenclown, goochelclown, clown op je kinderfeest of een clown die goed kan schminken? De clowns van Clownspret weten hoe ze de kinderen naar huis moeten laten gaat met een grote brede glimlach, ook voor op school!
 

Scholen, bedrijven, winkelcentrums en verenigingen:

Speciaal voor grotere groepen kinderen hebben wij allerlei leuk en voor interactief kinderentertainment. Kinderen zullen bij onze shows en mogelijkheden niet alleen genieten van de kunsten maar mogen het zelf ook proberen.
 
Door het inzetten van entertainment, leuke attracties of seizoensentertainment geeft u uw winkelcentrum of bedrijf een bruisende en levendige uitstraling. Clownspret weet het juiste entertainment in te zetten waarbij uw wensen en budget geheel centraal staan. Ook seizoensentertainment zoals Pasen, Koningsdag, Halloween, Sinterklaas en Kerst behoren tot een van onze vele mogelijkheden. Of bekijk onze complete arrangementen voor sfeervol entertainment waarbij de kinderen naar huis gaan met een grote brede glimlach.
 

Familiedag, kinderfeestje, communie:

Wanneer een entertainer van Clownspret binnen is gaat het feest direct beginnen. Een feest vol magische goocheltrucs, ballonfiguren, jongleer kunsten of een springkussen. Clownspret verzorgt met veel plezier een brede glimlach op de gezichten van de kinderen.
 
Aangezien wij garant willen staan voor goede en betaalbare kwaliteit hebben wij al onze springkussens, shows en entertainers in eigen beheer. Enkel hierdoor kunnen wij steeds dezelfde kwaliteit bieden die u van Clownspret gewend bent.
 
Bekijk rustig ons aanbod voor op school welke we opgesplitst hebben in verschillende categorieën:

Ons aanbod

Mening

 • Veilig verkeer Nederland

  Het was zondag 16-09-2012 een zeer geslaagde sociale markt in Best. De bijdrage van de ballonnengoochelaar werd goed ontvangen door het publiek. bedankt voor de goede communicatie en verzorging.
  Veilig Verkeer Nederland afd. Best

 • Anton Pieck school

  Graag wil ik je bedanken voor de leuke show die je verzorgd hebt voor onze kinderen. De kinderen waren enthousiast, je wist ze te
  boeien en er was steeds een levendige interactie. De show was verzorgd, leuk de afwisseling met muziek en bewegen. Zo jong en al zo veelbelovend! Veel succes verder en gegroet. Toon

 • Haribo Nederland BV

  Ik wil jou en je collega nogmaals hartelijk bedanken voor je leuke inbreng en enthousiasme afgelopen zondag. We hebben veel
  complimenten over jullie gekregen. Iedereen was erg enthousiast.

Waarom Clownspret

 1. Altijd eerlijk en meedenkend advies
 2. Diensten uit eigen beheer
 3. Alle prijzen inclusief BTW
 4. Goede lijst met referenties

Contact

Wilt u dat Clownspret contact met u opneemt? Vul dan het formulier in en u krijgt spoedig een telefoontje van ze.

Uw naam *:

Uw email *:

Uw telefoonnummer *: