Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Je kunt op de vraag klikken voor het antwoord. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met Clownspret want zei beantwoorden alle vragen met veel plezier !

Hoe kan ik een optreden boeken of springkussen reserveren:

Via ons contactformulier kunt u een aanvraag naar ons toesturen met de dienst waarin u interesse in heeft. Hierna nemen wij spoedig contact met u op om alles door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Na akkoord ontvangt u van ons een bevestiging welke u ondertekend aan ons retour stuurt. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0493-313087

Is het mogelijk om een optie te plaatsen:

Uiteraard is een optie plaatsen mogelijk, dit is altijd geheel vrijblijvend. Een optie blijft maximaal 10 dagen (anders in overleg) staan zodat u met uw medeorganisatoren kunt overleggen.

De in optie geplaatste optreden of dienst blijft in deze dagen voor u in optie. Indien er een andere aanvraag binnenkomt voor hetzelfde/dezelfde optreden of dienst wordt er uiteraard eerst contact met u opgenomen.

Wanneer moet ik boeken of reserveren:

Goede vraag, een vraag waar niemand antwoord op weet. Het is daarom raadzaam om een optreden of dienst te boeken wanneer u een datum heeft. Op deze manier is de kans enorm klein om voor teleurstellingen te komen staan.

Hoe verloopt de betaling:

De betaling dient vooraf plaats te vinden, dit minimaal 10 dagen voor aanvang van het optreden of dienst. Uiteraard is een contante betaling ook mogelijk. In dit geval betaald u het bedrag voor aanvang.

Uiteraard krijgt u in alle gevallen van ons een factuur.

Waar moeten wij nog voor zorgen:

Optreden: Bijna al onze diensten komen in vol ornaat aan m.u.v. seizoensentertainment. In dit geval is een kleedruimte met stromend water voldoende. Daarnaast worden enkele consumpties zeer gewaardeerd.
Springkussen: een vrije stroomgroep (220V.) en een schikte ruimte welke het springkussen nodig heeft. De precieze afmetingen staan altijd bij het springkussen vermeld.

Ons aanbod