Waarom Clownspret.nl?

Met veel plezier en enthousiasme is de hobby veranderd in een dagelijkse werkzaamheid. Vanaf 2010 is Clownspret dan ook officieel tot stand gekomen na het verzorgen van vele shows bij verenigingen, bedrijven scholen en natuurlijk gezellig bij mensen thuis. Met veel passie weten wij dan ook bij elke gelegenheid u te adviseren wat het beste bij uw budget en wensen past.

 

Eerlijk en meedenkend advies:

Elke aanvraag is uniek en dient dan ook altijd persoonlijk te worden behandeld. Persoonlijk contact is namelijk belangrijk om uw activiteit of evenement tot een succes te maken. Wij van Clownspret denken daarom met veel plezier mee aan een eerlijke en passende aanvulling. Om deze reden zijn al onze prijzen zichtbaar en inclusief btw.

Werkzaam door heel Nederland en België:

In de afgelopen jaren heeft Clownspret al in diverse plaatsen voor een brede glimlach mogen zorgen. Dit van Maastricht tot Den Haag en alles wat daartussenin zit. Door de grote tevredenheid weten ook onze Belgische klanten de weg naar Clownspret steeds vaker te vinden.

Alle prijzen zijn inclusief BTW:

Aangezien wij het belangrijk vinden dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan zijn alle prijzen bij Clownspret inclusief btw. Op deze manier hoeft u niet zelf lastige rekensommen te maken, de juiste prijs staat dan ook altijd direct vermeld.

Diensten uit eigen beheer:

Aangezien Clownspret gerand wil staan voor goede kwaliteit zijn de diensten uit eigen beheer. Springkussens, shows en entertainers zijn dan ook allemaal in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij steeds dezelfde kwaliteiten leveren en dus steeds weer zorgen voor een grote brede glimlach.

Goede lijst met referenties:

Snel een verhaal typen of iets vertellen is één maar het ook daadwerkelijk waar maken is twee. Daarom verwijzen wij u graag door naar de referentiepagina van Clownspret. Hier vindt u een prachtige lijst met referenties waar Clownspret dan ook zeer trost op is!

Ons aanbod